Vroegboekkorting

10% KORTING VOOR SNELLE BESLISSERS !

Wij hebben goed nieuws voor je: als je je vandaag nog inschrijft en betaalt voor een opleiding die minstens 3 maanden na je betaaldatum start, krijg je een speciale vroegboekkorting van 10% op je inschrijvingsgeld. Deze korting wordt gegeven op het bedrag dat wordt betaald bij inschrijving. Indien je in schijven betaalt, krijg je de korting op elke schijf die je drie maanden of meer voor de startdatum van de cursus betaalt.

PROFITEER ER VANDAAG NOG VAN

Om je in te schrijven en meteen van 10% korting te genieten, kies je hieronder de cursus die je wil volgen. Vermeld vervolgens op de inschrijvingspagina bij het veld ‘promocode’ het woord VROEGBOEK, en je korting zal automatisch worden verrekend. Opgelet: de vroegboekkorting is enkel geldig voor al wie zich inschrijft én betaalt voor een cursus die ten vroegste drie maanden na betaaldatum start. Wie zich inschrijft zonder vermelding van de kortingscode in het vak ‘promocode’ heeft geen recht op de korting. Aanbod niet cumuleerbaar met andere kortingen of promotionele tarieven.

Heb je zelf nog vragen? Wil je alle data van je opleiding kennen? Neem dan contact op met het secretariaat via de contactpagina. Onze secretariaatsmedewerkers beantwoorden graag je vragen en bezorgen je alle info die je wenst.

 

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!