Welkomspagina

In De Gezondheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van wellness, massage of coaching.

Investeer in je toekomst

De Gezondheidsschool is de grootste erkende school van Vlaanderen en Nederland op het gebied van Gezondheid, Massage, Psychologie en Coaching, Sport, Voeding en Alternatieve opleidingen. Vele duizenden studenten per jaar volgen een opleiding in Antwerpen, Gent of Hasselt. Al onze docenten zijn professionals binnen hun vakgebied, die met veel enthousiasme hun kennis aan je zullen doorgeven. De Gezondheidsschool is niet alleen een kenniscentrum en opleidingsinstituut, maar ook een gezellige plek waarin gezondheid en wellness centraal staan. Bekijk hier het volledige cursusaanbod.

Maak van gezondheid en wellness je beroep

Alle opleidingen aan De Gezondheidsschool zijn heel veelzijdig en bieden heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière in de wereld van Gezondheid, Massage, Psychologie en Coaching, Sport, Voeding en Alternatieve opleidingen. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na het volgen van een cursus kan je starten met een bijberoep of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van één van onze opleidingen verzekerd van werk!

Erkende opleidingen, voor iedereen toegankelijk

Alle opleidingen zijn basisopleidingen, die toegankelijk zijn voor iedereen. Je hoeft nog niet actief te zijn in de wereld van Gezondheid, Massage, Psychologie en Coaching, Sport, Voeding en Alternatieve opleidingen. Op een praktijkgerichte manier leer je alle vaardigheden op een snel tempo aan. De begeleiding is zeer persoonlijk en je volgt les in kleine groepjes. Zo ben je zeker dat je op het einde van de cursus in staat bent om zelf te starten.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleidingen worden voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van ervaren docenten die hun opgedane kennis graag met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Je einddoel is een erkend diploma

Alle erkende diploma’s die je via De Gezondheidsschool behaalt voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving om te kunnen gaan werken als werknemer of zelfstandig ondernemer. Bovendien kan je jezelf nadien laten erkennen door de verschillende beroepsfederaties of belangenverenigingen.

 

 

De Gezondheidsschool is specialist in volgende vakgebieden:

Opening Kasteel de Pélichy