Shutterstock 110256716

Workout in pilvorm

0

Oké, laten we niet allemaal ineens ons dagelijks fitnessbezoek schrappen, maar toch ziet het ernaar uit dat onze workout er in de toekomst iets anders uit gaat zien. Calorieverbranding in pilvorm! Twee recente studies onderzochten de mogelijkheid van een pil die dezelfde voordelen heeft als een tijdje in de gymzaal. Uit dat onderzoek bleek dat een onbekende component in de pil gewichtsverlies aanspoort en zelfs voor een beter cholesterolniveau zorgt.

Nu willen de wetenschappers zich dus focussen op een medicijn dat bij mensen dezelfde voordelen opwekt. Maar die magische pil is nog veraf. De wetenschappers richten zich ook vooral tot gehandicapten of personen die onbekwaam zijn om te sporten. Voorlopig blijft het dus een beetje dromen van die workout in pilvorm!

Schrijf je nu in voor de opleiding sportcoach!

Wil je meer weten over calorieverbranding en gezond sporten? Volg dan de opleiding afslankingsconsulent aan De Gezondheidsschool! Hieronder vind je alvast alle startdata terug.

Je start met de lessen afslankingsconsulent waar en wanneer je wil
De cursus afslankingsconsulent bestaat uit 12 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen voedingsconsulent bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Bron: The New York Times

Leave a Reply