korting thuisstudies
Korting thuisstudies

Profiteer van de voorjaarskorting!

Het voorjaar is dé periode om je in de zetel te nestelen met een boeiende thuiscursus. Kies nu een van onze thuisopleidingen en ontdek een nieuwe wereld!

Om jou extra te motiveren geven we tijdens de Krokusvakantie 15% korting op alle thuisstudies. Zeg vaarwel tegen de winterblues en hallo tegen een bruisende toekomst!

  • Wat? 15% korting op alle thuisstudies.
  • Wanneer? Van 22 februari tot 1 maart 2020.
  • Hoe? Schrijf je in en gebruik de code STAYINSIDE om van de korting te kunnen genieten .
  • Waarom? Je diploma is de sleutel tot nieuwe kansen op vlak van werk of verdere studies.

Praktische details voor deze kortingsactie

Uiteraard willen we dat je zo vlot mogelijk aan je nieuwe toekomst kan beginnen. Daarom geven we je graag een overzicht van de belangrijkste praktische afspraken.

Wanneer kan ik inschrijven met korting?

De actie is beschikbaar van zaterdag 22 februari 2020 t.e.m. zondag 1 maart 2020.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle thuisstudies.

Hoeveel korting krijg ik?

Je krijgt een korting van 15% aangeboden.

Moet ik iets speciaal doen om de korting te krijgen?

Je moet bij inschrijving de code “STAYINSIDE” ingeven in het vak kortingscode.

Kan ik kortingen combineren?

Je kan deze korting combineren met de KMO-portefeuille of opleidingscheques (als je hiervoor in aanmerking komt). Alle andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen vanaf 22/02/2020 tot 01/03/2020 en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen. De algemene voorwaarden zijn ook van toepassing op deze actie.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het contactformulier. We nemen snel met jou contact op om je verder te helpen zodat je toch van de korting kan profiteren.

Schrijf je in met korting

Wist je dat je je het hele jaar door kan inschrijven aan een verminderd tarief? Bekijk hieronder of je kans maakt op een financieel voordeel!

Vroegboekkorting

Schrijf je je minstens 3 maanden voor de startdatum van je opleiding in? Dan krijg je 10% korting op je inschrijvingsgeld. Bovendien kan je deze korting combineren met betalingen via de KMO-portefeuille of met opleidingscheques. Meer info

KMO-portefeuille

Via de KMO-portefeuille kan je als zelfstandige of werknemer van een kleine of middelgrote onderneming een subsidie krijgen van de Vlaamse Overheid. Je bespaart zo 30 tot 40% op het inschrijvingsgeld. Een mooi bedrag. Zeker de moeite waard dus! Meer info

Opleidingscheques

Wie over een attest loopbaanbegeleiding beschikt, kan via de VDAB opleidingscheques bestellen tot maar liefst 125 euro. Dien je aanvraag tijdig in en geniet van een mooi financieel voordeel. Meer info