All You Can Study: het studietraject voor jou.


Studeer wat je wil, zoveel je wil

Met het All-you-can-study traject biedt de Gezondheidsschool jou het summum in de opleidingswereld; jij volgt zo veel opleidingen als je zelf wenst. Net zoals in een Persoonlijk Studietraject (PST) beslis je uit ons opleidingsaanbod van meer dan 350 cursussen zélf wat je wil leren. Zo volg je dus perfect verschillende PST’s na elkaar, of tegelijk. Dit alles voor een vast bedrag per jaar of per maand.


Wat kost deze opleiding?

Een AYCS-traject aan de Gezondheidsschoolkost 1.495 euro per jaar. Voor die prijs volg jij een jaar lang zoveel cursussen je wil, met een maximum van 3 opleidingen tegelijkertijd. Je hebt de mogelijkheid dit bedrag éénmalig te betalen, of jouw betaling te spreiden en per maand 125 euro te betalen. De minimum looptijd van een AYCS-traject is één jaar.

Wanneer start ik?

Met een AYCS-traject start je wanneer je zelf wil. Als AYCS’er reken je op de beste service die onze school te bieden heeft; jij krijgt op voorhand een persoonlijke opleidingsadviseur toegewezen, van wie je een jaar (of langer) steun krijgt. We doen vooraf een intake-gesprek, zodat wij jouw wensen en toekomstperspectief kennen, en samen met jou een aantal mogelijke planningen bekijken. Je mag van mening veranderen; jij beslist ten allen tijde zelf welke opleidingen je volgt en waarmee je zal starten. Je opleidingsadviseur blijft gedurende de volledige looptijd van het traject voor jou beschikbaar om je verder te begeleiden.

Heb je hiervoor interesse? Mail dan naar info@gezondheidsschool.be. Je mag ook gewoon langskomen op een van onze inkijklocaties. Dit is mogelijk elke dag tussen 8u30 en 20u in Antwerpen of tussen 10u en 17u in Hasselt, Gent, Brussel of Breda (NL).

Wil je liever jouw kennis over één thema verdiepen en een echte vakspecialist worden? Kies dan voor het studietraject 'Allroundopleidingen' waarbij je alle belangrijke cursussen binnen een bepaalde sector in één opleiding volgt.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0