blog-post

Geen inspiratie voor Valentijn? Doe een gezamenlijke cursus cadeau!

Heb jij al eens een uitdaging cadeau gegeven? Dit jaar kan je met Valentijn uitpakken met het origineelste der cadeaus! Schrijf jezelf in voor een cursus, neem je partner mee dankzij de gezinskorting en zet je tanden samen in een nieuwe uitdaging.

Je hebt meteen vrienden in de les

Als je kiest voor een groepsstudie, komt je altijd terecht in een nieuwe groep vol mensen die je niet kent. Dan is het altijd handig om al een vriendje te hebben in de les. Zorg er wel voor dat jullie niet dat plakkerige koppel zijn die elk contact met de medestudenten mijden en enkel met elkaar praten.

Je kan altijd bij elkaar terecht met vragen

Mocht je eens iets niet snappen, kan je altijd uitleg vragen aan de andere. Als ook je partner geen antwoord vind op al je vragen, heb je wel een klein probleem. Maar je kan het gezamenlijke gebrek aan kennis ook zien als een bewijs dat jullie voor elkaar gemaakt zijn?

Je partner wordt een oefenpartner

Al de leerstof uit de lessen kan je thuis met z’n tweetjes oefenen. Of het nu gaat om een cursus Massagetechnieken, Nagelstylist, Barbier of Frans: oefening baart kunst. Dat je altijd een oefenpartner in de buurt hebt, is alleen maar meegenomen.

Je hebt altijd iets om over te praten

Vallen er vaak pijnlijke stiltes wanneer jullie bij elkaar zijn? Dankzij de gezamenlijke studie hebben jullie altijd een dankbaar onderwerp om over te praten. Al is de cursus Relatiecoach misschien geen slecht idee als dit van toepassing is op jullie relatie.

Studeerbuddy’s voor het examen

Examens zijn nooit echt leuk en brengen soms een hoop stress en twijfel met zich mee. Dankzij de gezamenlijke studie kunnen jullie elkaar blijven aanmoedigen en ondervragen. Zo stomen jullie elkaar helemaal klaar voor het examen.

Eén afstudeerfeestje voor de prijs van twee

Heb je zin om na het examen een afstudeerfeestje te houden? Dan kan je er ook ineens twee geven voor de prijs van één! Op voorwaarde dat jullie beiden geslaagd zijn. Anders wordt het waarschijnlijk een pijnlijke bedoening.

Ben je helemaal overtuigd? Twijfel dan niet langer en stuur ons een mailtje! Kies je voor een thuisstudie, dan krijg je de tweede thuisstudie voor slechts € 99,-. Heb je toch liever een groepsles? Dan kan je je partner laten inschrijven aan de helft van de prijs. Als dat geen topcadeau is!

Sybren Lacroix | 2019-01-30

Blog Tags

Verwante Cursussen

Aannemer, Accountmanager, Administratief Bediende, Administratief Vastgoedbediende, Kindervoedingsadviseur, Toon alle verwante cursussen