Bakken is hot! Iedereen wil tegenwoordig zelf heerlijk brood of verrassende desserts bakken. Maar dat is niet eenvoudig. Wil je je bakkunsten verder ontwikkelen? Start je graag een eigen bakkerij of patisserie? Dan is deze thuisstudie perfect voor jou!
Tijdens deze opleiding maak je grondig kennis met de verschillende grondstoffen die de basis van je recepten vormen. Nadien ga je met al deze ingrediënten aan de slag! Je ontdekt nieuwe werkwijzen en talrijke recepten: voor verschillende soorten (zuurdesem)brood, crèmes, biscuits, koffiekoeken en nog zo veel meer.
Verder leert deze opleiding je alles over de specifieke machines die je nodig hebt voor een bakkerij. Je komt te weten hoe je zelf van A tot Z een succesvolle bakkerij uitbouwt. Zo krijgt jouw zaak een vliegende start!
course content
what are you studying?
Duidelijke cursus Brood- en banketbakker en prima begeleiding van de leraar. Niets mis over te zeggen.
Was always welcomed in a very friendly manner. Always received a clear explanation when I needed more info.
Na zes maanden legde ik met succes het examen bakker af. De cursus bakker was duidelijk geschreven en bevat heel wat informatie die ik elders niet heb gevonden. Het examen was zeker te doen als je goed bent voorbereid. Alvast nog veel succes met jullie opleidingen!
Study method:
At home
Location:
Wherever you want
First lesson:
Whenever you want
Last lesson:
Your own choice
Hours:
Your own schedule
Study method:
Virtual
Location:
First lesson:
13/10/2025
Last lesson:
01/12/2025
Hours:
18:30 - 21:30