Wie gezond leeft, voelt zich gelukkiger en energieker. Verse en natuurlijke voeding vormt een essentieel onderdeel van zo´n gezond leven. Wil je je levensstijl aanpassen en je beter in je vel voelen? Wil jij als Voedingsdeskundige of afslankingsconsulent klanten bijstaan met professioneel voedingsadvies? Dan is deze thuisopleiding jou op het lijf geschreven!
De cursus leert je alles over spijsvertering, natuurlijke voedingsstoffen en hun positieve impact op het lichaam, ook bij cholesterol of diabetes. Daarnaast reikt de cursus je originele recepten en eenvoudige kooktips aan. Je tovert al gauw heerlijk gezonde gerechten op het bord. Zo heb jij de kennis en kunde om je eigen eetpatroon, of dat van klanten, op een bewuste manier te optimaliseren!
course content
what are you studying?
is een interessante cursus. De feedback van Anja was super. bedankt voor de hulp
Online lessen gevolgd bij Kathy. Zeer vriendelijk en behulpzaam! Ik kijk er naar uit om de nieuwe module te starten!
Ik vond de cursus erg interessant. De lesgeefster was echt goed. Ze kon de leerstof op een eenvoudige manier uitleggen.
Study method | Location | Lesson | First lesson | Last lesson | Hours | |
---|---|---|---|---|---|---|
At home | Wherever you want | Your own schedule | Whenever you want | Your own choice | Your own schedule | |
Virtual | eCampus | Monday | 28-10-2024 | 25-11-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Bruxelles / Brussel | Wednesday | 20-11-2024 | 18-12-2024 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Antwerpen | Monday | 25-11-2024 | 06-01-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Genk | Thursday | 05-12-2024 | 16-01-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Mechelen | Wednesday | 29-01-2025 | 26-02-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Hasselt | Wednesday | 12-02-2025 | 12-03-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Antwerpen | Wednesday | 12-02-2025 | 19-03-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Antwerpen | Wednesday | 12-02-2025 | 19-03-2025 | 18:30 - 21:30 | |
Group lesson | Westerlo | Tuesday | 18-02-2025 | 25-03-2025 | 18:30 - 21:30 |