teacherLabel

Evlin Smeets

4.8 / 5
Meer dan 10 jaar geleden zette onze docente Evlin Smeets haar zelfstandige zaak als psychologe op poten. Haar universitaire studies aan de KU Leuven waren een goede springplank voor talloze psychologische begeleidingstrajecten bij diverse centra over heel Vlaanderen.

“Al jaren geef ik de opleidingen Praktische en Klinische Psychologie, alsook de cursus Stresscoach neem ik voor mijn rekening”, zegt Evlin. “Maar die kennis heb ik tevens verwerkt in de cursus Wedding Planner, waar meer psychologie aan te pas komt dan men op het eerste zicht zou denken …”.

readMore

Evlin Smeets givesCourses

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij straks mee waarmaakt.