teacherLabel

Massimo Girardi

4.9 / 5
Na een carrière binnen de jeugdvoetbalreeksen van RSC Anderlecht en KRC Genk besloot Massimo jaren later uiteindelijk om zelf als coach aan de slag te gaan. Vervolgens richtte hij Crea-Forma op, een personal training studio gelegen in Leopoldsburg. Hij koos voor de naam Crea-Forma, wat letterlijk "creëer vorm" betekent, omdat dit herkenbaar is in meerdere aspecten. Massimo en zijn collega's streven ernaar een balans te vinden in beweging, voeding, slaap en stress. Naast het sportieve aspect bieden ze ook revalidatie(trainingen) aan. Met als hoofddoel om gemotiveerde mensen naar een fitter bestaan of betere sportprestaties te leiden, is Massimo zich ervan bewust dat het essentieel is om als coach en docent steeds in zichzelf te blijven investeren.
Na een carrière binnen de jeugdvoetbalreeksen van RSC Anderlecht en KRC Genk besloot Massimo jaren later uiteindelijk om zelf als coach aan de slag te gaan. Vervolgens richtte hij Crea-Forma op, een personal training studio gelegen in Leopoldsburg. Hij koos voor de naam Crea-Fo
readMore

Massimo Girardi givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0