teacherLabel

Renate Duvivier

4 / 5
Renate volgde na haar studies in de politieke en sociale wetenschappen meerdere opleidingen bij de Internationale School* voor Ayurveda in Gent. Deze school beantwoordt aan de
hoge en gecontroleerde normen van het VEAT (Duitse standaard normen voor Hoger Ayurveda onderwijs). Concreet omvat dit de therapeutenopleiding Ayurvedische gynaecologie de specifieke kruidenkennis studie voor massagetherapeut met specialisatie in verschillende soorten behandelingen zoals de Pizzichil, Garshan, Shirodhara, de marmapunten (vergelijkbaar met accupunctuurpunten) en de panchakarma opleiding inclusief stages. Praktijkervaring rond de panchakarmakuren deed ze verder op in India. Na en tijdens deze studies oefende ze al deze gezondheidspraktijken uit als zelfstandige en groeide de honger naar meer. Ze schoolde zich eveneens bij in andere vormen van de massage zoals de Berbermassage, relax- en deep tissue massage, afslankmassage,…. en alternatieve therapieën zoals de bioresonantietherapie en voedingstherapieën. De passie voor het doorgeven van kennis zit er al vanaf de universitaire studies in vanuit de filosofie dat men van elkaar kan leren in plaats van vanuit een eenrichtingsverkeer te doceren. Zij geeft eveneens les in verschillende Wellness- en gezondheidcentra aan massagetherapeuten en verzorgt de coördinatie van de behandelingen.
Renate volgde na haar studies in de politieke en sociale wetenschappen meerdere opleidingen bij de Internationale School* voor Ayurveda in Gent. Deze school beantwoordt aan de
hoge en gecontroleerde normen van het VEAT (Duitse standaard normen voor Hoger Ayurveda onderwijs)
readMore

Renate Duvivier givesCourses

undefined

Relaxatiemassage

Antwerpen

nextStartingDate 21/05/2023

Onderwijs jezelf in Relaxatiemassage en ga voor een stabiele job.

€ 307.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Relaxatiemassage21/05/202304/06/202313:0020:00Antwerpen

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij straks mee waarmaakt.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0