DOCENT

Steven Huyge

4.8 / 5
Steven Huyge is een begrip op De Schoonheidsschool. Naast een eigen zaak Sattva waar je tot rust komt met een relaxerende massage en je voedingsadvies op maat krijgt, geeft docent Steven ook les in onze opleiding Natuurvoeding en talrijke massage-opleidingen aan de school. "Ik heb reeds 20 jaar ervaring in massages gaande van Shiatsu en Thaise tot Ayurvedische en geef daarnaast al meer dan 13 jaar les", vertelt Steven. En dat is niet moeilijk als je weet dat hij zelf naar Thailand, India, Bali én Japan is gereisd om zijn indrukwekkende kennis daar ter plaatse op te doen!

Maar ook hiernaast zit hij letterlijk niet stil: met zijn Massagemobiel brengt hij de massage tot bij jou en verzorgt hij daarnaast ook yoga- en andere activiteiten voor bedrijven, evenementen en feesten.

Laat je nadenken

Wellnessmasseur

16/02/2020

Gent