teacherLabel

Petra Moerman

4.9/5

Docente Petra Moerman is mental coach en begeleidt volwassenen en kinderen in hun innerlijke groei. Door middel van coaching, therapie en opleidingen brengt ze haar klanten in verbinding met zichzelf en met anderen. Doorheen de jaren deed ze heel wat ervaring op als gedragstherapeute, kindercoach, leerkracht, loopbaanbegeleider, creatief coach en... equicoach! De subtiel confronterende kracht en het geduld van paarden confronteert ons met onszelf, onze angsten en onze communicatie met elkaar.

Petra schoolt zichzelf regelmatig bij en is erop gebrand om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Ze nodigt je in haar lessen uit om samen te leren, samen een nieuwe weg in te slaan en samen te groeien door verschillende methodieken te ervaren en casussen vanuit haar praktijk te bespreken.

startdataLabel

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Creatieve Therapie Tuesday 15-10-2024 07-01-2025 Sint-Niklaas 18:30 - 21:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

Petra Moerman givesCourses

Creatieve Therapie

Volg de opleiding Creatieve Therapie en word een krak in je vak als Creativiteitscoach.

Bachbloesemtherapeut

Volg de opleiding Bachbloesemtherapeut en word alternatief therapeut.

Life Coach Basis

Volg de opleiding Life Coach Basis en word een krak in je vak als Life Coach.

Mindfulness Coach

Ervaren docenten dompelen je onder in de ontspannende wereld van mindfullness.

NLP

Volg de opleiding NLP en word een krak in je vak als NLP-Coach.

Kindercoach

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Kindercoach.

Aromatherapie

Volg de opleiding Aromatherapie en word een krak in je vak als Aromatherapeut.

Stress- en Burn-outcoach

Virtual Classes: voor wie graag een diploma behaalt maar nog liever van thuis uit leert.