eCampus: hét online leerplatform voor onze studenten

You live, you learn. De ondernemerswereld evolueert constant. De moderne technologie ook. De Gezondheidsschool is een kenniscentrum voor professionals, zowel in de klas als online. Als school blijven we daarom investeren in nieuwe technologieën zoals onze splinternieuwe online leeromgeving eCampus. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer héél makkelijk jouw eigen agenda raadplegen en nieuwe opleidingen ontdekken. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring.

eCampus: online begeleiding tijdens jouw studie

Als student aan de Gezondheidsschool krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. Dit online leerplatform is zonder twijfel een fantastische aanvulling op jouw klassikale lessen en helpt je bij het oefenen en studeren van de geziene leerstof. Bovendien dient dit platform ook als contactmogelijkheid met je docent en vind je er ook extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en beeldmateriaal.

De belangrijkste functies van eCampus zijn…

• Mijn agenda waarin je ziet wanneer jouw lessen doorgaan
  • Berichten waarin je contact kan opnemen met je docent door hem/haar een bericht te sturen. Je docent zal je binnen de 48 uur een antwoord sturen.
  • Documenten en links waarin je docent allerlei documenten kan uploaden. Dit kunnen bijvoorbeeld extra voorbeelden of illustraties bij je cursus zijn.
  • Oefeningen waarmee je de leerstof inoefent mét onmiddellijke feedback van wat je goed of fout doet
  • Taken waarmee jouw docent je verschillende opdrachten kan doorgeven. Deze dien je dan ook online in.
  • Media waar je bijvoorbeeld videomateriaal vindt, als illustratie bij je cursus.

Je persoonlijk studentenprofiel

Vanaf het moment dat je op onze site geregistreerd bent, surf je met één klik naar jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier kan je eenvoudig je eigen gegevens aanpassen of hoofdstukken downloaden van cursussen waarin jij geïnteresseerd bent.

Ben je al ingeschreven voor een opleiding? Dan zie je in jouw persoonlijke agenda de lesmomenten voor alle cursussen die jij volgt. Op je studentenprofiel vind je ook een lijst met (eventuele) lesmaterialen terug. Wanneer er bovendien last minute wijzigingen zijn, kan je die ook hier snel terugvinden. De informatie op je studentenprofiel is altijd up-to-date. Superhandig!