Geniet van onze financiële voordelen!

Bij de Gezondheidsschool vinden we dat iedereen het recht heeft om een kwalitatieve en betaalbare opleiding te kunnen volgen. We streven er dan ook hard naar om het inschrijvingsgeld zo laag mogelijk te houden door bijvoorbeeld geen dure reclamecampagnes op televisie uit te zenden of ‘gratis’ tablets aan onze studenten weg te geven.

Bovendien kan je als (toekomstig) student genieten van heel wat financiële voordelen, waardoor je aan een nog lager inschrijvingsgeld met je opleiding kan starten!*

Neem hieronder dus zeker eens een kijkje naar de mogelijke formules, zodat je geen enkele korting misloopt en het maximum uit je thuisstudie(s) kan halen. Klaar om in te schrijven met korting, of nood aan meer informatie of bijvoorbeeld een offerte op maat? Stuur dan even een mailtje naar onze opleidingsconsulenten via info@centrumvoorafstandsonderwijs.be. Zij helpen jou dan graag verder!

Ondernemerskorting: 30%

Wij jij je eigen zaak starten of beginnen als zelfstandige? Dan heb je in België nog tot september 2018 het verplichte attest Bedrijfsbeheer nodig. Om startende ondernemers een duwtje in de rug te geven, is er bij de Gezondheidsschool de speciale Ondernemerskorting van maar liefst 30%! Dit wil zeggen dat je de cursus Bedrijfsbeheer aan een verlaagd inschrijvingsgeld van €99 kan starten als je deze combineert met eender welke thuisstudie uit ons opleidingsaanbod.

Wil jij snel de juiste diploma’s en attesten om je eigen zaak of onderneming te beginnen? Dan is dit pakket voor jou het voordeligst!

cursus opleiding

cursus opleiding

Persoonlijk Studietraject: tot 20% korting


Wil je graag meerdere thuisstudies tegelijk starten en op die manier jouw eigen cursuspakket samenstellen, 100% toegespitst op je individuele behoeftes en doelstellingen? Kies dan voor een Persoonlijk Studietraject! Je kan volledig zelf kiezen welke cursussen je met elkaar combineert.

Onze professionele opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar om je te adviseren, zodat je voor het traject kiest dat het beste bij jou past. Bovendien kan je genieten van een mooie korting als je tegelijkertijd inschrijft voor drie of meer cursussen. Zo krijg je op de tweede thuisstudie 10% korting en vanaf de derde 20%!

Gezinsstuderen: familielid/partner studeert aan €99

Een opleiding volgen is leuk, maar een opleiding volgen samen met je partner of een familielid is nog veel leuker! Je kan elkaar immers helpen bij het studeren, samen de oefeningen maken of discussiëren over een bepaald onderwerp. Daarom biedt de Gezondheidsschool een unieke formule voor wie dezelfde thuisstudie wil volgen met bijvoorbeeld zijn of haar partner of familielid: het Gezinsstuderen.

Jullie krijgen dan één cursusboek toegestuurd waaruit jullie samen studeren en krijgen beiden toegang tot het online studentenplatform, met bijhorende begeleiding van jullie docent. Uiteraard kunnen jullie ook allebei het examen afleggen en het waardevolle diploma behalen. Het grote voordeel van deze formule? De tweede persoon betaalt slechts €99 voor zijn of haar opleiding, welke thuisstudie jullie ook kiezen! (Voorbeeld: moeder en dochter studeren beiden de opleiding Kinderpsychologie. Normaal: €240 + €240. Via Gezinsstuderen: €240 + €99!)

cursus opleiding

Share This Article If You Liked It :)