Onze gloednieuwe e-Campus

Inhoud:

Maak kennis met onze gloednieuwe e-Campus! Het online studentenplatform waarbij je makkelijk contact legt met je docent, oefeningen maakt en extra didactisch materiaal raadpleegt. De gebruiksvriendelijkheid en het moderne design zijn een plus!

Opleidingen:

Thuiscursus Personal Coach

Inhoud:

Heb jij het doorzettingsvermogen en de motivatie om professioneel Personal Coach te worden? Zie jij het helemaal zitten om mensen te begeleiden in hun training? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

Opleidingen:

Thuiscursus Life Coach

Inhoud:

Mensen professioneel begeleiden en coachen naar een gelukkiger en voldaner leven; dat is de roeping van een life coach. Voel jij je ook gemotiveerd om klanten aan te zetten tot succes als life coach? Schrijf je dan in voor de opleiding en start je nieuwe carrière!

Opleidingen:

Thuiscursus Afslankingsconsulent

Inhoud:

Klanten begeleiden naar een gezonder leven en evenwichtige maaltijden door een gepersonaliseerd voedingsschema, een ton aan motivatie en een gericht actieplan. Klinkt dat als jouw droomcarrière? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in voor de cursus Afslankingsconsulent!

Opleidingen:

Thuiscursus Praktische Psychologie

Inhoud:

Geïntrigeerd door het gedrag van de mens? De motivaties en reacties van mensen, hoe de psychologie dit verklaart, welke stoornissen er bestaan en hoe je deze kan herkennen? Volg de cursus Praktische Psychologie en de kennis zal je ongetwijfeld van pas komen in je job als Life coach, verpleegster, maatschappelijk werker, etc.

Opleidingen:

Thuiscursus Natuurvoeding

Inhoud:

Gepassioneerd door gezonde voeding, bio en natuurlijke voeding? Helemaal in de ban van vegan eten en je lichaam dát geven wat het echt nodig heeft? Kom dan alles te weten over Natuurvoeding in deze boeiende cursus!

Opleidingen:

Thuiscursus Kindervoeding

Inhoud:

Wil je graag leren hoe je ouders adviseert over gezonde voeding voor hun kinderen? Wil je aangepaste maaltijdschema's maken en spelenderwijs kinderen nieuwe smaken laten proberen? Volg de opleiding Kindervoedingsadviseur en kom er alles over te weten!

Opleidingen:

Thuiscursus Dierenartsassistent

Inhoud:

Is het jouw droom om dagelijks met dieren te werken? Zie je het volledig zitten om in een dierenartspraktijk aan de slag te gaan, maar wil je niet eerst jaren studeren? Schrijf je dan in voor de opleiding Dierenartsassistent en help in no time harige viervoeters en andere beestjes naar een gezonder en gelukkiger leven!

Opleidingen:

Thuiscursus Tandartsassistent

Inhoud:

Altijd een gezonde interesse gehad in de medische sector? Zie jij het helemaal zitten om in een tandartsenpraktijk als assistent aan de slag te gaan? Dan is deze thuisstudie ideaal voor jou!

Opleidingen:

Thuiscursus Stresscoach

Inhoud:

Stress is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Het kan verschillende vormen aannemen en is niet alleen nefast voor de productiviteit, maar uiteindelijk ook voor het welzijn van de persoon. Doe er als Stresscoach iets aan! En help je klanten terug te genieten van het leven en de uitdagingen.

Opleidingen:

Thuiscursus Herborist

Inhoud:

Natuurlijke remedies zijn steeds populairder als alternatief voor verschillende geneesmiddelen tegen vaak voorkomende kwaaltjes. In plaats van je lichaam vol te steken met chemische middelen, wordt gezocht naar een gezonder en minder invasief alternatief in de vorm van kruiden. Leer alles over dit interessante thema in de cursus Herborist!

Opleidingen:

Thuiscursus Sportvoeding

Inhoud:

Sport en gezonde voeding gaan hand in hand. Wil je betere sportprestaties, dan ga je ongetwijfeld een aangepast dieet moeten overwegen. Waar je op moet letten, hoe je dit persoonlijk maakt en welke veranderingen welke invloeden hebben op je spiermassa en sportresultaten ontdek je allemaal in de cursus Sportvoeding!

Opleidingen:

Thuiscursus Psychologie van het Kind

Inhoud:

Er wordt steeds meer druk gelegd op kinderen om op een steeds jongere leeftijd te presteren. Dit zorgt voor de nodige stress wat op zo'n vroege leeftijd nefast kan zijn voor de gezonde ontwikkeling van een kind. Maar ook andere psychologische problemen kunnen aan de grondslag liggen van een vertraagde ontwikkeling. Ontdek waar kinderen mee te kampen kunnen hebben en hoe jij hen kan helpen.

Opleidingen:

Thuiscursus Apotheekassistent

Inhoud:

Wil jij aan de slag als Apotheekassistent, zelf preparaten voorbereiden en gericht advies geven aan je klanten? Dan leer je alle noodzakelijke informatie in deze cursus! Behaal je je diploma, dan ben je onmiddellijk inzetbaar! Start dus snel met je opleiding en studeer voor Apotheekassistent.

Opleidingen:

Thuiscursus Mindfulness

Inhoud:

Wil je zelf leren hoe je bewuster moet leven, of wil je deze skill aanleren aan anderen door workshops te geven? Ben je yoga instructeur en wil je je lessen graag uitbreiden met specifieke mindfulness-oefeningen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Opleidingen:

Thuiscursus Bedrijfsbeheer

Inhoud:

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Lees er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

Opleidingen:

Thuiscursus Rouw- en Verliesconsulent

Inhoud:

Wil je graag een steun en toeverlaat zijn voor mensen die iemand dierbaar verloren hebben? Wil je weten hoe je deze personen een hart onder de riem kan steken en met bemoedigende woorden er weer bovenop kan helpen? Leer het professioneel in de cursus Rouw- en Verliesconsulent.

Opleidingen:

Thuiscursus Omgaan met Autisme

Inhoud:

Wil je beter leren communiceren met personen met autisme en deze mensen in het algemeen beter begrijpen? Laat je dan begeleiden in de professionele cursus Omgaan met Autisme en leer respectvol omgaan met de leefwereld van autistische mensen.

Opleidingen:

Thuiscursus Hooggevoeligheid

Inhoud:

HSP komt bij mensen in verschillende vormen voor en heeft ook zeer uiteenlopende symptomen. Wil je graag weten hoe je hooggevoeligheid kan herkennen en mensen met specifieke klachten kan helpen hier beter mee om te gaan? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

Opleidingen:

Thuiscursus Florist

Inhoud:

Wil je professioneel boeketten leren maken, bloemen binden tot spectactulaire pronkstukken op tafel en je eigen bloemen- en plantenzaak openen? Leer er dan in de cursus Florist alles over en start professioneel in hoofd- of bijberoep!

Opleidingen:

Thuiscursus Creatieve Therapie

Inhoud:

Wil je als coach je aanbod verbreden en mensen ook op een creatieve manier begeleiden bij het verwerken van hun problemen? Volg dan de thuisstudie Creatieve Therapie en geef je klanten de mogelijkheid hun gevoelens te uiten via muziek, tekenen, schilderen, dans, etc.

Opleidingen:

Thuiscursus Yoga

Inhoud:

Wil je starten als professioneel yogainstructeur, of gewoon meer weten over hoe je zelf yoga kan uitoefenen? Wil je leren hoe je zelf yogasequenties kan samenstellen en de beste yogaposes integreert om een ontspannende of juist intensieve sessie te creëren? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

Opleidingen:

Thuiscursus Massagetherapie

Inhoud:

Ben je geïnteresseerd om professioneel te leren masseren en doelgericht de gespannen spieren van je klanten los te maken? Wil je letterlijk en figuurlijk alle kneepjes van het vak leren om zelf aan de slag te gaan als Massagetherapeut? Schrijf je dan in voor de opleiding Massagetherapeut en behaal je diploma!

Opleidingen:

Thuiscursus Pedicure

Inhoud:

Wil je graag starten als Pedicure in hoofd- of bijberoep, of een extra service aanbieden in je nagelsalon, je wellness of spa? Dan leer je in deze cursus hoe jij professioneel de voeten van je klanten verzorgt.

Opleidingen:

Thuiscursus Pedagogie

Inhoud:

Wil je heel graag met kinderen werken? Dan is een kennis van de pedagogie of opvoedkunde een must! Leer gericht hoe een kind zich ontwikkelt, waar je op moet letten, wat een goede opvoeding inhoudt en hoe jij elk kind kan stimuleren zodat het optimaal kan groeien. Met de opleiding Pedagogie word je in no time een expert!

Opleidingen:

Thuiscursus Alternatief Voedingsdeskundige

Inhoud:

Wil je gezonder eten en weten wat er in je voeding zit? Wil je je lichaam de nodige energie geven om de dag door te komen en tegelijk gewicht verliezen? Volg dan de opleiding Alternatief Voedingsdeskundige en leer alles over het paleo-dieet, vegetarisme en veganisme, raw food, superfoods en veel meer!

Opleidingen:

Opleidingen in Beauty

Inhoud:

Volg professionele beauty-opleidingen van de allerbeste docenten. Doe onmisbare skills op in make-up, massage, gelaatsverzorging, nagelstyling, kapsels knippen en zo veel meer! Ontdek ons uitgebreid aanbod en schrijf je snel in.

Opleidingen:

Coachingopleidingen

Inhoud:

Schrijf je in voor fenomenale, praktijkgerichte én deskundige coachingopleidingen!
Ga voor Life Coach, Kindercoach, Bedrijfscoach, Sportcoach, Relatiecoach, en zo veel meer! Word specialist en start je boeiende carrière!

Opleidingen:

Opleidingen in Voeding

Inhoud:

Ben jij ook zo gepassioneerd in gezonde voeding? Maak er dan je carrière van met de opleidingen Voedingsconsulent, dieetkok, afslankingsconsulent, kindervoeding, herborist, sap- en ontgiftingskuren, en vele andere! Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!

Opleidingen:

Thuiscursus Sportvoeding

Inhoud:

Wil jij sporters begeleiden naar een gezonder eetpatroon met gepersonaliseerde en gevarieerde maaltijdschema's en efficiënte tips en tricks? Dan bevat de cursus Sportvoedingsadviseur alle kennis die jij nodig hebt om sportprestaties te verbeteren, spiermassa te behouden en te stimuleren en je sporter de energie te geven om de uithouding te bevorderen.

Opleidingen:

Thuiscursus Kok

Inhoud:

Wil je alles leren over koken, de ingrediënten, de benodigdheden en de recepten om heerlijke gerechten te maken? Is het je droom om je eigen restaurant openen? Leer dan stap voor stap hoe jij als kok kan starten en je eigen zaak start.

Opleidingen:

Thuiscursus Kinderpsychologie

Inhoud:

Werk je met kinderen en wil je meer leren over kinderpsychologie om een kind beter te begrijpen, te begeleiden en te helpen? Ontdek dan in de cursus hoe het gedrag, de motivatie en het brein van kinderen in elkaar zit, waar je op moet letten en hoe jij de nodige ondersteuning kan bieden.

Opleidingen:

Thuiscursus Burn-out Coach

Inhoud:

Ben je geïnteresseerd om je praktijk uit te breiden met een begeleiding tegen burn-out of werkmoeheid, of wil je graag als freelancer aan de slag in meerdere bedrijven? Wil je mensen individueel coachen naar een gelukkiger werkleven? Ontdek dan alle kennis die je nodig hebt in deze cursus!

Opleidingen:

Thuisstudie Visagie

Inhoud:

Ben je verzot op make-up en experimenteer je dagelijks, maar wil je graag de juiste technieken leren om efficiënt een prachtige smokey-eye te creëren, je model of jezelf een glowy look te geven en een echte pro in visagie te worden? Schrijf je dan snel in voor de thuisstudie Visagie en word een echte make-up artist!

Opleidingen:

Thuisstudie Babymassage

Inhoud:

Ook een massage voor de allerkleinsten kan heel doeltreffend en heilzaam zijn. Baby's zijn immers nog in volle ontwikkeling en nemen alle prikkels als stimulans tot zich op. Een massage zorgt er dan ook voor dat er naast deze stimulans ook een band gecreëerd wordt tussen de baby en de persoon die masseert. Ideaal voor nieuwe ouders, of als extra dienstverlening in je praktijk.

Opleidingen:

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Inhoud:

Energie zit in elk van ons. Wanneer die verstoort is door stress, langdurige ziekte, zorgen, etc. is ons lichaam uit balans. Een Energetisch Therapeut herstelt dat evenwicht zodat we ons weer fit, herboren en krachtig voelen. Een waardevolle skill die voor jouw carrière in de wellness zeker van pas komt!

Opleidingen: