teachersHeading

Marjan Ledent

gives courseTeachers Cranio Sacraal Therapie in Hasselt andTeachersOverview 3 moreCourses

Veronique Lejeune

gives courseTeachers Kindermassage in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Jeroen Offergelt

gives courseTeachers Personal Coach in Bruxelles / Brussel andTeachersOverview 2 moreCourses

Renate Duvivier

gives courseTeachers Ayurvedische Massage in Antwerpen andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.