teachersHeading

Jeroen Offergelt

gives courseTeachers Personal Coach in Gent andTeachersOverview 2 moreCourses

Lieselot De Keyzer

gives courseTeachers Cosmetische Manicure en Pedicure in Gent andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

Annemiek TJaeckx

gives courseTeachers NLP in Antwerpen andTeachersOverview 2 moreCourses

Thalia Green

gives courseTeachers Babymassage in Hasselt andTeachersOverview 9 moreCourses

Martina Gylsen

gives courseTeachers Babymassage in Antwerpen andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij straks mee waarmaakt.