tConsultant

Dilyan Dimitrov

Dilyan is definitely a true writing talent. Not only does he have a solid vocabulary, but he also has knowledge in many other areas. He turns all kinds of information into smooth copy that makes you want to keep reading.

Dilyan ensures that a fantastic newsletter always appears in your mailbox. Besides that, he writes copy for the website pages, course pages, newsletters and social media posts. This way you will always stay up-to-date on the latest updates and promotions.

With his studies in English Philosophy Dilyan is always in for a talk about ideas and ways of thinking about the world. In his spare time, he enjoys different sports, nature, books, and is always in for trying new things.

Dilyan thinks it's best to step out of your comfort zone. ‘Comfort zones are where dreams die.’

Copywriter

Provides fresh copy

Get out of your comfort zone

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.