Ready, set, go!

Eigenlijk is het simpel: je begint wanneer je zelf wil. Alles gaat vliegensvlug. Een minuut nadat je de thuisstudie hebt besteld, krijg je 'm online. Maar ook wat betreft de virtual classes en de groepslessen, zijn er heel wat startdata beschikbaar om uit te kiezen.

Ready?

We stomen jou op een snelle en praktische manier klaar om aan de slag te gaan als gezondheidskenner. De eerste stap voor jou is de cursus kiezen die het best bij jou en je toekomstplannen past. Raadpleeg het alfabetisch overzicht van al onze cursussen.

Raadpleeg het overzicht


Set

Nu je een cursus gekozen hebt, schrijf je je via de knop hieronder officieel in. Nadat je je gegevens hebt ingevuld en de studiemethode hebt gekozen die je het meest interesseert, zorgen wij ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om eraan te beginnen.

Schrijf je hier in


Go!

Het is zo ver: het begin van jouw opleiding! Zet je schrap om jouw carrière een upgrade te geven. Met vragen zijn je docent of een van onze medewerkers steeds bereikbaar. Het belangrijkste: geniet ervan. Zet je schrap om meer te leren over onderwerpen die jou nauw aan het hart liggen. Succes!

Raadpleeg alle thema's


interestsCarouselHeader