We laten jullie aan het woord!

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zo weet jij perfect wat je te wachten staat! Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, zo zie jij meteen veel verschillende mensen aan het woord. Bij iedere review staat natuurlijk de cursus vermeld voor extra duidelijkheid. Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om een cursusnaam of thema te zoeken, zodat je meteen de studenten te zien krijgt die jouw favoriete opleiding hebben gevolgd. Veel leesplezier!

Tetiana

26/9/2021

Ik volg de avondcursus florist in Kortrijk en vind de cursus heel leuk!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Florist

6/9/2021

Super goede leerkracht!! Vriendelijk, gaat in op persoonlijke vragen en geeft voldoende info !!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Bamboemassage

Veerle

30/8/2021

Aangename, vriendelijke docent. Bedankt voor de fijne, duidelijke lesdag, het was interessant en goed aangebracht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Evelien

27/8/2021

Ik heb enorm veel bijgeleerd! De docent was altijd bereid tot het geven van extra info.

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Afslankingsconsulent

Maya

23/8/2021

Leuk dat we heel veel met de siliconenpasta hebben kunnen oefenen. Veel praktijk!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Orthese

Martine

12/8/2021

Onze docent was zeer behulpzaam, ze heeft ook een mooie en duidelijke powerpoint opgesteld. Goed gedaan!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Pedicure

Rebecca

9/8/2021

De opleiding is super interessant. De passie van de docent is fenomenaal! Echt top!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Moxatherapie

Christel

28/7/2021

De docent is een zeer gedreven dame met liefde en passie voor haar vak!

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Aromatherapie

Ellen

19/7/2021

Ik was erg tevreden van de lessen. Ze werkten zeer motiverend om hierin verder te gaan, zeer toekomstgericht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kindercoach