Kinderen coaching

Wil jij snel starten als kindercoach en kinderen beter leren begrijpen? Schrijf je dan in voor een van deze leerrijke opleidingen en behaal in no-time je diploma. Onze docenten staan met twee voeten in het vak en geven je de beste coachingstechnieken mee.

de beste coachingstechnieken

les van topexperten

theorie en praktijk

met waardevol diploma

ook voor ouders

geen voorkennis nodig

jouw ticket naar succes

dankbare sector

leerrijke praktijklessen

onmisbaar in job met kinderen


allCoursesWithinSubtheme Kinderen coaching

Autismecoach, cpProfessionWithFuture

Volg deze opleiding en word een krak in je vak als Autismecoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Familiecoach, cpProfessionWithFuture

Met onze thuisstudie Familiecoach leer jij snel de kneepjes van het vak.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Hooggevoeligheid Omgaan met, cpProfessionWithFuture

Schrijf je in voor de opleiding HSP en start meteen als hsp-coach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Kindercoach, cpProfessionWithFuture

Na deze praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als kindercoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Pedagogie, cpProfessionWithFuture

Start vandaag met de thuisstudie Pedagogie en maak werk van je passie!

availableVia

cpCompareTheStudyMethods

Psychologie van het Kind, word expert in kinderontwikkeling

Volg de opleiding Psychologie van het Kind en word een krak in je vak als Kindercoach.

availableVia

cpCompareTheStudyMethods


beSureOfYourFuture

Opvoedingscoaching zit in de lift. Ouders zitten met heel wat vragen over de opvoeding van hun kinderen. Daarbovenop hebben heel wat kinderen ook extra aandacht nodig. Een coach die in kinderpsychologie gespecialiseerd is, is de oplossing. Steeds meer mensen vinden dan ook hun weg naar hen. Jij kan daar bij helpen. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Toen onze zoon met ADHD werd gediagnosticeerd, wisten we eigenlijk niet zo goed wat dat betekende. En wat dat zou betekenen voor onze gezinssituatie. Na wat rondvragen kwamen we bij een expert terecht. Hij had zich via afstandsonderwijs gespecialiseerd in de materie. Wat een verademing. Wat ooit eng was, werd heel helder. Als ouder zit je altijd met veel zorgen, maar dankzij de coaching werder die zorgen toch deels weggenomen. We raden iedereen zo’n coach aan. - employerSpeaks

kindercoaching

trendsCapitalized

Er is een duidelijk trend bij ouders merkbaar. Ze zijn meer hands-on dan ooit tevoren. Ze zijn ook beter geïnformeerd. Maar al die informatie roept heel wat vragen op. Als expert in opvoeding schep je dus eerst en vooral heel wat duidelijkheid. Je stelt gerust en gaat samen aan de slag om een gezonde thuissituatie te creëren en onderhouden.

Kinderen coaching, hundredPercentOfTheTime

Robotica en technologie proberen de gaten op te vullen waar ouders tekortschieten. Toch zijn ze een heel onpersoonlijk alternatief. En dat heeft gevolgen voor de ontwikkeling van het kind. Het beste wat je als ouder kan doen, is geïnformeerd blijven. Een goede coach helpt je hier graag bij. Het is een luisterend oor voor jou als ouder, maar hij of zij komt ook met een hands-on aanpak voor je kind. Het is de taak van een opvoedingscoach om je te helpen bij het creëren van een gezonde thuissituatie.

Als leerkracht en klastitularis kwam ik altijd al in aanraking met vele verschillende kinderen. Sommige hadden extra aandacht nodig en dat was niet altijd makkelijk om in te schatten. Dankzij mijn extra opleiding sta ik nu sterker in mijn schoenen. Het helpt me dagelijks. Eigenlijk zou elke leerkracht zich moeten specialiseren. En zich moeten blijven bijscholen als opvoedingscoach. Voor zichzelf, maar ook voor de kinderen die de ouders ons dagelijks toevertrouwen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

De opleidingen tot opvoedingscoach groeien. We merken dat de interesse groot is. Niet enkel voor coaches, maar ook veel ouders vinden hun weg naar onze lessen. Daarnaast is er ook een groeiende groep leerkrachten die zich wil bijscholen. Ook interesse? Dan kan je je vandaag nog makkelijk en snel inschrijven.

niceToKnowHeader

  • Ongeveer 1 op de 68 kinderen lijdt aan een autismespectrumstoornis.
  • Jongens worden tot drie keer vaker gediagnosticeerd met ADHD.
  • Kinderen en volwassenen redeneren en denken op dezelfde manier.
  • Wanneer je voor het eerst ouder wordt, is de kans groot dat je je eigen ouders gaat imiteren voor de opvoeding van je eigen kind.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0