Medisch & Cosmetisch/Acne behandelingen

Acne behandelingen

Onze school is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en huidspecialisten. Schrijf je nu in en ontdek hoe jij het beste acne behandelt. Leer vandaag nog hoe jij dé beautyspecialist van morgen wordt. Start jouw opleiding hier.

les van echte beauty-experts

begeleiding van professionals

een waardevol diploma

werken met echte modellen

oefeningen tijdens de les

nu ook als virtuele lessen

een up-to-date cursus

praktijkgerichte lessen

#1 in beauty-opleidingen

les van een ervaren expert


noCoursesWithinSubtheme Acne behandelingen


beSureOfYourFuture

Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Om bezoekers met acne te behandelen, dien je je te specialiseren in deze aandoening. Zo voorkom je dat je de huid beschadigt. Ben je al een gediplomeerd schoonheidsspecialist en wil je jouw kennis van acne uitbreiden? Dan bieden deze opleidingen de acne specialisatie die jij zoekt! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek volgen al onze medewerkers regelmatig een extra opleiding. Op die manier kunnen we ons aanbod uitbreiden en alle behandelingen effectief en doelgericht toedienen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen! - employerSpeaks

Leer acne behandelen

trendsCapitalized

Er is de afgelopen tien jaar veel veranderd in de huidtherapiebranche. We willen weer weten wat we op onze huid smeren en willen zo min mogelijk met synthetische stoffen in contact komen. Daarom kiezen we steeds vaker voor producten die bijvoorbeeld vrij zijn van parfum, siliconen, parabenen, sulfaten en andere chemische stoffen.

Acne behandelingen, hundredPercentOfTheTime

Duurzaamheid heeft ook zijn weg gevonden naar de medische en cosmetische sector. En dat komt je huid eigenlijk enkel maar ten goede. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen.

Als schoonheidsspecialist krijg ik vaak mensen met acne of puistjes over de vloer. Vaak werkt diëten niet voor hen en zoeken ze echte hulp. Ik wou die mensen ook helpen en besloot me daarom bij te scholen. Ik kwam eigenlijk automatische bij jullie cursussen terecht. Voordeel was dat ik ze makkelijk in afstandsonderwijs met mijn job en gezin kon combineren. Met succes. Ik raad deze cursus iedere professional aan. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen helpen je stuk voor stuk je weg vinden in de schoonheidszorgen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele docenten zijn met veel zorg gekozen en zijn absolute toppers binnen het werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Op mensen met acne wordt vaak onterecht een stempel gedrukt. Acne ontstaat vaak door een verandering in de hormoonhuishouding, waardoor de talgproductie in de huid verandert.
  • Chocolade, varkensvlees en mayonaise worden nog wel eens gezien als de grote boosdoeners op acnegebied. Tot nu toe is hier echter geen wetenschappelijk bewijs voor.
  • Het uitknijpen van puistjes is heel slecht! Je beschadigt de huid, de ontsteking kan verergeren en dit kan resulteren in een litteken.
  • Stress kan het opduiken van acnepuistjes op een gezonde huid niet in gang zetten. Toch lijken sommige studies aan te tonen dat stress acne tijdelijk kan verergeren.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-