Gezondheidsschool TV

Switchgarantie

Wees altijd zeker van je keuze! Maak gebruik van onze handige Switchgarantie wanneer het jou past. Wisselen van locatie, van startdatum, lesmethode of je cursusgeld overdragen aan een vriend of familielid? Het kan allemaal!

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Businessmanager - Allround, Grafisch Vormgever, HR-Manager, Life Coach Basis, Visagie (Allround) - MUA

Veilig terug naar school

Ontdek in dit filmpje welke maatregelen wij als school nemen tegen Corona en wat wij van onze studenten verwachten. Zo ben je steeds voorbereid en gaan we allemaal terug veilig naar school!

videoRelatedCourses

Allround Office Management, Kapper, Schoonheidsspecialiste, Life Coach Basis, Medisch Secretariaat, Photoshop

Hoe werkt het Centrum voor Afstandsonderwijs?

Ontdek in het filmpje wat er zich allemaal bij ons achter de schermen afspeelt om jou een unieke en leerrijke studie-ervaring te bezorgen! 

videoRelatedCourses

Bedrijfsbeheer, , Grafisch vormgever, Medisch secretariaat, , Personal coach, Digitale Marketing - Allround, Apotheekassistent, Bedrijfsbeheer, , Grafisch Vormgever, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Onze gloednieuwe e-Campus

Maak kennis met onze gloednieuwe e-Campus! Het online studentenplatform waarbij je makkelijk contact legt met je docent, oefeningen maakt en extra didactisch materiaal raadpleegt. De gebruiksvriendelijkheid en het moderne design zijn een plus!

videoRelatedCourses

Interieurstylist Allround, Grafisch Vormgever, Life Coach Basis, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Thuiscursus Grafisch Vormgever

Wil jij creatief aan de slag gaan met programma's zoals Photoshop, Illustrator en InDesign en je helemaal uitleven in de reclamewereld, professionele logo's ontwerpen voor bedrijven of prachtige illustraties maken voor oneindig veel doeleinden? Ontdek dan hier of jij het in je mars hebt om Grafisch Ontwerper te worden!

videoRelatedCourses

Creatief Ontwerpen, Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Photoshop

Thuiscursus Personal Coach

Heb jij het doorzettingsvermogen en de motivatie om professioneel Personal Coach te worden? Zie jij het helemaal zitten om mensen te begeleiden in hun training? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

videoRelatedCourses

Fitnessinstructeur, Personal Coach, Sport Motivatiecoach Allround, Sportcoach, Sportvoedingsadviseur, Yoga Instructeur

Thuiscursus Medisch Secretariaat

Wil je graag aan de slag als Medisch Secretaresse in een praktijk, een kliniek of een ziekenhuis? Leer dan alles over de medische terminologie in combinatie met administratie om je patiëntendossiers zo goed mogelijk te beheren.

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Medisch Secretariaat, Medische Terminologie, Medische zorg en Wonden

Thuiscursus InDesign

Wil jij professioneel grafisch leren ontwerpen met het programma InDesign? Leer dan alles over opvallende posters maken, informatieve brochures ontwerpen, boeken samenstellen, etc.

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Photoshop

Thuiscursus Illustrator

Vectors leren maken doe je met de opleiding Illustrator! Hiermee kan je je ontwerpen onbeperkt vergroten of verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Niet verwonderlijk dus dat dit programma enorm veel toepassingen heeft in marketing, branding, reclame, print, etc...

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Photoshop

Thuiscursus Life Coach

Mensen professioneel begeleiden en coachen naar een gelukkiger en voldaner leven; dat is de roeping van een life coach. Voel jij je ook gemotiveerd om klanten aan te zetten tot succes als life coach? Schrijf je dan in voor de opleiding en start je nieuwe carrière!

videoRelatedCourses

Psychologie van het Kind, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Mindfulness, Praktische Psychologie

Thuiscursus Photoshop

Wil je foto's professioneel leren bewerken met het programma Photoshop? Je eigen instagram account next level maken of je grafische skills vorm geven en aan de slag gaan in een reclamebureau? Ontdek dan alle Photoshop technieken en geheimen hier!

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Photoshop

Thuiscursus Basis Boekhouden

Heb je kennis van het boekhouden nodig voor je werk, je eigen financiën of voor je (toekomstige) zaak? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Stap voor stap wordt jou uitgelegd hoe je je eigen boekhouding op een deskundige manier voert. Belangrijke begrippen, een makkelijke boekhouding, slimme keuzes en onontbeerlijke info; dat is wat jij kan verwachten.

videoRelatedCourses

Boekhouden (Allround), Boekhouden Basis, Boekhouden Gevorderden, Boekhoudkantoor (Medewerker)

Thuiscursus Interieurstylist

Heb jij een passie voor interieur en design? Wil je meer weten over stijlen, decor, accentkleuren,... en er misschien ook zelfs professioneel mee aan de slag gaan? Laat jezelf onderdompelen in de wereld van Interieurstyling en ga zelf aan de slag!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist (Homestaging), Interieurstylist Basis, Interieurstylist (Gevorderden), SketchUp 3D, Vastgoedcoach

Thuiscursus Elektricien

Geboeid door de bouwsector, door elektriciteit, en projecten waar je direct resultaat ziet? Heb je er al aan gedacht om Elektricien te worden, maar weet je niet welke opleiding je moet volgen, of geen tijd of zin om terug naar school te gaan? Dan is deze cursus de oplossing voor jou. 

videoRelatedCourses

Aannemer, Loodgieter (CV & Gas), Eindafwerking, Elektricien, Loodgieter (Allround), Loodgieter (Sanitaire Installaties)

Thuiscursus HR-Management

Heb je mensenkennis en wil je graag een sociale job waar je de juiste persoon aan de juiste vacature kan koppelen, of je collega's op de werkvloer kan motiveren om elke dag het beste van zichzelf te geven? Dan is werken in de HR écht jouw ding en deze opleiding jouw sleutel tot succes.

videoRelatedCourses

Accountmanager, Administratief Bediende, Office Manager (Allround), Eventmanager, Retail Manager, Financieel Manager, HR-Manager

Thuiscursus Afslankingsconsulent

Klanten begeleiden naar een gezonder leven en evenwichtige maaltijden door een gepersonaliseerd voedingsschema, een ton aan motivatie en een gericht actieplan. Klinkt dat als jouw droomcarrière? Waar wacht je dan nog op? Schrijf je in voor de cursus Afslankingsconsulent!

videoRelatedCourses

Afslankingsconsulent, Voedingsdeskundige Allround, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Kindervoedingsadviseur, Voedingsleer

Thuiscursus Digitale Fotografie

Heb je een professioneel fototoestel en zou je hiermee unieke foto's willen trekken, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Food- en Productfotografie, Landschapsfotografie, Portretfotografie, Reportagefotografie, Studiofotografie

Thuiscursus Praktische Psychologie

Geïntrigeerd door het gedrag van de mens? De motivaties en reacties van mensen, hoe de psychologie dit verklaart, welke stoornissen er bestaan en hoe je deze kan herkennen? Volg de cursus Praktische Psychologie en de kennis zal je ongetwijfeld van pas komen in je job als Life coach, verpleegster, maatschappelijk werker, etc.

videoRelatedCourses

Psychologie van het Kind, Klinische Psychologie, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Praktische Psychologie

Thuiscursus Administratief Vastgoedbediende

Spreekt een job in de vastgoedsector jou aan? Zie jij het helemaal zitten om mee jouw steentje bij te dragen bij de verkoop van huizen, appartementen en handelsgebouwen als Administratief Vastgoedbediende? Doe dan hier al je kennis op en solliciteer direct voor een job in de immobiliën!

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist (Homestaging), Interieurstylist Basis, Interieurstylist (Gevorderden), Vastgoedinkoper, Vastgoedcoach

Thuiscursus Natuurvoeding

Gepassioneerd door gezonde voeding, bio en natuurlijke voeding? Helemaal in de ban van vegan eten en je lichaam dát geven wat het echt nodig heeft? Kom dan alles te weten over Natuurvoeding in deze boeiende cursus!

videoRelatedCourses

Natuurvoedingsconsulent, Voedingsleer, Voedingsdeskundige Allround, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Kindervoedingsadviseur

Thuiscursus Webdesign

Zelf websites bouwen - van A tot Z. Klinkt dat als een droomjob voor jou? Schrijf je dan in voor de cursus Webdesign en ontdek hoe jij professioneel met HTML en CSS de juiste graphics op je website plaatst, originele en unieke content maakt, formulieren toevoegt en je hele website responsive maakt voor mobiel gebruik (smarthphones en tablets)!

videoRelatedCourses

Illustrator, Grafisch Vormgever, InDesign, Photoshop, Webdesigner HTML5 CSS3

Thuiscursus Kindervoeding

Wil je graag leren hoe je ouders adviseert over gezonde voeding voor hun kinderen? Wil je aangepaste maaltijdschema's maken en spelenderwijs kinderen nieuwe smaken laten proberen? Volg de opleiding Kindervoedingsadviseur en kom er alles over te weten!

videoRelatedCourses

Kinderverzorging (Allround), Kinderbegeleiding (Allround), Voedingsdeskundige Allround, Kindercoach, Sportvoedingsadviseur, Kindervoedingsadviseur

Thuiscursus Lightroom

Ben je fotograaf en wil je graag orde en structuur in je foto's aanbrengen, en ze tegelijk ook kunnen bewerken? Dan is Adobe Lightroom een must voor jou. Dit handige programma kent na de opleiding geen geheimen meer voor jou.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Lightroom, Photoshop, SketchUp 3D

Thuiscursus Dierenartsassistent

Is het jouw droom om dagelijks met dieren te werken? Zie je het volledig zitten om in een dierenartspraktijk aan de slag te gaan, maar wil je niet eerst jaren studeren? Schrijf je dan in voor de opleiding Dierenartsassistent en help in no time harige viervoeters en andere beestjes naar een gezonder en gelukkiger leven!

videoRelatedCourses

Dierenartsassistent, Hondencoach, Hondentrimmer, Kattentrimmer, Dierenasielmedewerker, Paardenverzorging

Thuiscursus Hondentrimmer

Wil je graag leren hoe je professioneel hondenkapper kan worden en de snit van verschillende rassen onder handen kan nemen? Dan is de opleiding Hondentrimmer écht iets voor jou! Leer snel de verschillende technieken en tools gebruiken en open binnenkort je eigen hondentrimsalon.

videoRelatedCourses

Hondentrainer, Hondenfokker, Honden- en Kattenpensionuitbater, Hondentrimmer, Kattentrimmer

Thuiscursus Tandartsassistent

Altijd een gezonde interesse gehad in de medische sector? Zie jij het helemaal zitten om in een tandartsenpraktijk als assistent aan de slag te gaan? Dan is deze thuisstudie ideaal voor jou!

videoRelatedCourses

Apotheekassistent, Levensreddend Handelen bij Kinderen, Medisch Secretariaat, Tandartsassistent, Apotheekassistent TSO

Thuiscursus Hondentrainer

Ben je dol op honden en wil je graag professioneel met deze kwispelende viervoeters bezig zijn? Dan is de opleiding Hondentrainer misschien jouw roeping? Verschillende rassen leren africhten tot gehoorzame en gelukkige gezelschapsdieren is dan jouw dagelijkse bezigheid.

videoRelatedCourses

Hondentrainer, Hondenfokker, Honden- en Kattenpensionuitbater, Hondentrimmer, Kattentrimmer

Thuiscursus Bakker

Vroeg in de ochtend uit de veren om met je eigen handen vers deeg, brood en patisserie te maken voor je klanten; als dat geen prachtige ambacht is! Als bakker oefen je een van de oudste en meest pure jobs uit. De perfecte voorbereiding vind je hiervoor bij ons.

videoRelatedCourses

Bakker, Biersommelier, Sommelier, Bakker (Cupcakes), Kok - Restauranthouder

Thuiscursus Stresscoach

Stress is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Het kan verschillende vormen aannemen en is niet alleen nefast voor de productiviteit, maar uiteindelijk ook voor het welzijn van de persoon. Doe er als Stresscoach iets aan! En help je klanten terug te genieten van het leven en de uitdagingen.

videoRelatedCourses

Burn-outcoach, Angstcoaching, Faalangst Omgaan met, Mindfulness, Hooggevoeligheid (Omgaan met), Stresscoach

Thuiscursus Financieel Manager

Als Financieel Manager houd jij altijd de vinger aan de pols bij budgetten, en allerhande geldzaken binnen je bedrijf, je afdeling of voor je project. Je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle verrichtingen en hebt een perfect zicht op de uitgaven en de inkomsten. Jij bent m.a.w. een must voor elke onderneming!

videoRelatedCourses

Accountmanager, Businessmanager - Allround, Office Manager (Allround), Budgetcoach, Change Manager, Financieel Manager, HR-Manager

Thuiscursus Portretfotografie

Wil je intrigerende portretten leren maken? Te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Kom dan alle geheimen te weten tijdens de cursus Portretfotografie.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Food- en Productfotografie, Landschapsfotografie, Portretfotografie, Reportagefotografie, Studiofotografie

Thuiscursus Herborist

Natuurlijke remedies zijn steeds populairder als alternatief voor verschillende geneesmiddelen tegen vaak voorkomende kwaaltjes. In plaats van je lichaam vol te steken met chemische middelen, wordt gezocht naar een gezonder en minder invasief alternatief in de vorm van kruiden. Leer alles over dit interessante thema in de cursus Herborist!

videoRelatedCourses

Alternatief Therapeut voor Dieren, Alternatief Voedingsdeskundige, Herborist, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Natuurvoeding

Thuiscursus Sportvoeding

Sport en gezonde voeding gaan hand in hand. Wil je betere sportprestaties, dan ga je ongetwijfeld een aangepast dieet moeten overwegen. Waar je op moet letten, hoe je dit persoonlijk maakt en welke veranderingen welke invloeden hebben op je spiermassa en sportresultaten ontdek je allemaal in de cursus Sportvoeding!

videoRelatedCourses

Sport Motivatiecoach Allround, Sportmarketing, Sportmasseur, Sportcoach, Sportmanager, Sportvoedingsadviseur, Sportpsychologie

Thuiscursus Psychologie van het Kind

Er wordt steeds meer druk gelegd op kinderen om op een steeds jongere leeftijd te presteren. Dit zorgt voor de nodige stress wat op zo'n vroege leeftijd nefast kan zijn voor de gezonde ontwikkeling van een kind. Maar ook andere psychologische problemen kunnen aan de grondslag liggen van een vertraagde ontwikkeling. Ontdek waar kinderen mee te kampen kunnen hebben en hoe jij hen kan helpen.

videoRelatedCourses

ADHD - Omgaan met, Kindertekeningen Analyseren, Psychologie van het Kind, Klinische Psychologie, Mindfulness Coach, Hooggevoeligheid (Omgaan met), Praktische Psychologie

Thuiscursus Landschapsfotografie

Een prachtig landschap in beeld brengen vereist kennis en vaardigheid om de adembenemende uitzichten die je in het echt waarneemt, over te brengen op een 2 dimensionale foto. Hoe je dit precies aanpakt en waar je op moet letten om een spektakelfoto te trekken, zie je in de cursus Landschapsfotografie.

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Landschapsfotografie, Portretfotografie, Reportagefotografie, Studiofotografie

Thuiscursus Sommelier

Wil je een echte wijnkenner worden? Wil je smaken kunnen herkennen, de herkomst van een fles achterhalen en je klanten kunnen informeren over talrijke wijnsoorten en hun productie? Dan is de opleiding tot Sommelier wat jij zoekt!

videoRelatedCourses

Barista, Biersommelier, Sommelier, Theesommelier, Kok - Restauranthouder

Thuiscursus Ontwerpen voor Niet-ontwerpers

Wil je grafisch ontwerp leren op vrijwillige basis, of als hobby? Wil je op een ontspannen manier de gratis programma's Gimp en Scribus deftig leren gebruiken om prachtige kaartjes, flyers, posters, etc te ontwerpen? Dan is de cursus Ontwerpen voor niet-ontwerpers ideaal voor jou!

videoRelatedCourses

Creatief Ontwerpen, Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Ontwerpen voor niet-ontwerpers, Photoshop

Thuiscursus Biersommelier

Als bier een passie voor je is, en je dolgraag meer kennis opdoet om professioneel als echte bierkenner aan de slag te gaan... Dán is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Ontdek talrijke biersoorten in het land der bieren en deel je kennis met anderen!

videoRelatedCourses

Biersommelier, Sommelier, Theesommelier, Kok - Restauranthouder

Thuiscursus Administratief Bediende

Wil je graag vaste uren en zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als administratief bediende in een kantoor? Doe dan snel alle nodige kennis op in deze cursus, behaal je professionele diploma en solliciteer onmiddellijk!

videoRelatedCourses

Access, Administratief Bediende, Vastgoedbediende, Kantoor-Kantooradministratie en Gegevensbeheer BSO, Dactylo, Excel, PowerPoint, Word

Thuiscursus Barista

Wil je weten hoe jij de héérlijkste kop koffie kan zetten? Hoe je zelf leuke latte art kan creëren en waar je op moet letten bij de keuze van je bonen? Dan is de opleiding Barista helemaal iets voor jou! Je leert in 1-2-3 de professionele koffiekunst!

videoRelatedCourses

Barista, Biersommelier, Sommelier, Theesommelier, Kok - Restauranthouder

Thuiscursus Event Manager

Zin om de handen uit de mouwen te steken en een evenement van A tot Z helemaal zelf in elkaar te steken? Dan leer je alle nuttige informatie aan onze school! Til je organisatietalent naar een hoger niveau met de cursus Event Manager!

videoRelatedCourses

Digitale Fotografie Allround, Digitale Fotografie Basis, Eventmanager, Huwelijksfotografie, Muziekproducer Basis, Weddingplanner

Thuiscursus Social Media Marketing

Wil je leren hoe je Facebook, Instagram, Twitter,... kan gebruiken om actief je bedrijf te promoten en je producten of diensten in de kijker te zetten? Leer dan alle prijktijkgerichte tips & tricks in de cursus Social Media Marketing zodat je ook online jouw omzet kan vergroten!

videoRelatedCourses

Digitale Marketing - Allround, E-Marketing, Marketing, Mobile Marketing, Social Media Marketing

Thuiscursus Apotheekassistent

Wil jij aan de slag als Apotheekassistent, zelf preparaten voorbereiden en gericht advies geven aan je klanten? Dan leer je alle noodzakelijke informatie in deze cursus! Behaal je je diploma, dan ben je onmiddellijk inzetbaar! Start dus snel met je opleiding en studeer voor Apotheekassistent.

videoRelatedCourses

Apotheekassistent, Levensreddend Handelen bij Kinderen, Medisch Secretariaat, Medische Terminologie, Tandartsassistent, Apotheekassistent TSO

Thuiscursus Copywriter

Wil je de geheimen kennen van een boeiende tekst? Wil je professioneel leren schrijven voor websites, reclame, kranten, etc.? Dan is de opleiding tot Copywriter helemaal op jou afgestemd. Schrijf je snel in, en leer schrijven als een pro!

videoRelatedCourses

Aquarelleren, Copywriter, Creatief Schrijven, Gedichten schrijven, Journalistiek

Thuiscursus Mindfulness

Wil je zelf leren hoe je bewuster moet leven, of wil je deze skill aanleren aan anderen door workshops te geven? Ben je yoga instructeur en wil je je lessen graag uitbreiden met specifieke mindfulness-oefeningen? Dan is deze cursus perfect voor jou!

videoRelatedCourses

Assertiviteitstraining, Bewustzijnscoach, Kinderyoga Instructeur, Mindfulness Coach, Mindfull Eating, Mindfulness voor Kinderen, Stresscoach, Yoga Instructeur

Thuiscursus Bedrijfsbeheer

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Lees er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

videoRelatedCourses

Boekhouden (Allround), Businessmanager - Allround, Boekhouden Basis, Bedrijfsbeheer, Boekhouden Gevorderden, Financieel Manager, Start je eigen zaak

Thuiscursus Rouw- en Verliesconsulent

Wil je graag een steun en toeverlaat zijn voor mensen die iemand dierbaar verloren hebben? Wil je weten hoe je deze personen een hart onder de riem kan steken en met bemoedigende woorden er weer bovenop kan helpen? Leer het professioneel in de cursus Rouw- en Verliesconsulent.

videoRelatedCourses

Mental Coach Allround, Bewustzijnscoach, Angstcoaching, Happiness Coach, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Rookstopconsulent, Rouw- en Verliesconsulent, Stresscoach

Thuiscursus Hondencoach

Wil je leren hoe je een professioneel Hondencoach kan worden zodat je alle rassen een goede opvoeding kan verzekeren en gedragsproblemen kan oplossen? Schrijf je dan snel in voor de cursus en start binnenkort jouw eigen praktijk of workshops!

videoRelatedCourses

Hondentrainer, Hondenfokker, Hondencoach, Honden- en Kattenpensionuitbater, Hondentrimmer, Kattentrimmer, Kattenverzorger

Thuiscursus Omgaan met Autisme

Wil je beter leren communiceren met personen met autisme en deze mensen in het algemeen beter begrijpen? Laat je dan begeleiden in de professionele cursus Omgaan met Autisme en leer respectvol omgaan met de leefwereld van autistische mensen.

videoRelatedCourses

ADHD - Omgaan met, Autismecoach, Faalangst Omgaan met, Life Coach Basis, Hooggevoeligheid (Omgaan met), Stresscoach, Studiecoach

Thuiscursus Hooggevoeligheid

HSP komt bij mensen in verschillende vormen voor en heeft ook zeer uiteenlopende symptomen. Wil je graag weten hoe je hooggevoeligheid kan herkennen en mensen met specifieke klachten kan helpen hier beter mee om te gaan? Dan is deze cursus zeker iets voor jou!

videoRelatedCourses

ADHD - Omgaan met, Autismecoach, Faalangst Omgaan met, Life Coach Basis, Hooggevoeligheid (Omgaan met), Stresscoach

Thuiscursus Florist

Wil je professioneel boeketten leren maken, bloemen binden tot spectactulaire pronkstukken op tafel en je eigen bloemen- en plantenzaak openen? Leer er dan in de cursus Florist alles over en start professioneel in hoofd- of bijberoep!

videoRelatedCourses

Florist: Bruidsboeketten, Florist, Herborist, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Natuurvoeding, Hovenier Tuinverzorging

Thuiscursus Creatieve Therapie

Wil je als coach je aanbod verbreden en mensen ook op een creatieve manier begeleiden bij het verwerken van hun problemen? Volg dan de thuisstudie Creatieve Therapie en geef je klanten de mogelijkheid hun gevoelens te uiten via muziek, tekenen, schilderen, dans, etc.

videoRelatedCourses

ADHD - Omgaan met, Agressie (Omgaan met), Autismecoach, Creatief Schrijven, Creatieve Therapie, Dementie - Omgaan met, Faalangst Omgaan met, Psychologie van het Kind, Hooggevoeligheid (Omgaan met), Praktische Psychologie

Thuiscursus Yoga

Wil je starten als professioneel yogainstructeur, of gewoon meer weten over hoe je zelf yoga kan uitoefenen? Wil je leren hoe je zelf yogasequenties kan samenstellen en de beste yogaposes integreert om een ontspannende of juist intensieve sessie te creëren? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

videoRelatedCourses

Kinderyoga Instructeur, Mindfulness, Personal Coach, Sportcoach, Yoga Instructeur

Thuiscursus Massagetherapie

Ben je geïnteresseerd om professioneel te leren masseren en doelgericht de gespannen spieren van je klanten los te maken? Wil je letterlijk en figuurlijk alle kneepjes van het vak leren om zelf aan de slag te gaan als Massagetherapeut? Schrijf je dan in voor de opleiding Massagetherapeut en behaal je diploma!

videoRelatedCourses

Babymassage, Massagetherapeut, Mindfulness, Schoonheidsspecialist, Stoelmassage, Yoga Instructeur

Thuiscursus Start je eigen zaak

Denk je eraan om binnenkort te starten als zelfstandige in hoofd- of bijberoep? Dan doe je er goed aan je deftig te informeren over hoe je je eigen zaak opricht. Efficiënte en duidelijke informatie over alles wat je zeker moet weten voor je naar een ondernemingsloket gaat, vind je in deze cursus!

videoRelatedCourses

Boekhouden (Allround), Businessmanager - Allround, Balanslezen, Boekhouden Basis, Bedrijfsbeheer, Start je eigen zaak

Thuiscursus Pedicure

Wil je graag starten als Pedicure in hoofd- of bijberoep, of een extra service aanbieden in je nagelsalon, je wellness of spa? Dan leer je in deze cursus hoe jij professioneel de voeten van je klanten verzorgt.

videoRelatedCourses

Beauty Consultant (Allround), Gelnagels, Massagetherapeut, Pedicure, Schoonheidsspecialist

Thuiscursus Pedagogie

Wil je heel graag met kinderen werken? Dan is een kennis van de pedagogie of opvoedkunde een must! Leer gericht hoe een kind zich ontwikkelt, waar je op moet letten, wat een goede opvoeding inhoudt en hoe jij elk kind kan stimuleren zodat het optimaal kan groeien. Met de opleiding Pedagogie word je in no time een expert!

videoRelatedCourses

Kinderverzorging (Allround), Kinderzorg (Basis), Kindertekeningen Analyseren, Kindercoach, Levensreddend Handelen bij Kinderen, Pedagogie, Kindervoedingsadviseur

Thuiscursus Alternatief Voedingsdeskundige

Wil je gezonder eten en weten wat er in je voeding zit? Wil je je lichaam de nodige energie geven om de dag door te komen en tegelijk gewicht verliezen? Volg dan de opleiding Alternatief Voedingsdeskundige en leer alles over het paleo-dieet, vegetarisme en veganisme, raw food, superfoods en veel meer!

videoRelatedCourses

Voedingsdeskundige Allround, Alternatief Voedingsdeskundige, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Kindervoedingsadviseur, Voedingsleer

Thuiscursus Allround Interieurstylist

Is het je droom om professioneel Interieurdesigner te worden? Wil je graag de kamers van je klanten transformeren in prachtig ingerichte én functionele ruimtes? Twijfel dan niet langer en ga er gewoon voor met de opleiding Allround Interieurstylist! 

videoRelatedCourses

Interieurstylist Allround, Colorist, Vastgoedstylist (Homestaging), Interieurstylist Basis, Interieurstylist (Gevorderden), SketchUp 3D

Secundair Diploma

Wil je graag een diploma Secundair Onderwijs behalen op je eigen tempo, zonder daarvoor opnieuw naar school te gaan, maar wel een docent ter beschikking hebben die je van thuis uit helpt met je vragen, extra oefeningen en je voorbereiding voor de examens bij de middenjury? Schrijf je dan in voor een van onze BSO of TSO opleiding en behaal binnenkort je A2-diploma.

videoRelatedCourses

Kantoor-Kantooradministratie en Gegevensbeheer BSO, Kantoor-Logistiek BSO, Apotheekassistent TSO, Fotografie TSO, Handel TSO, Onthaal en PR TSO, Secretariaat-Talen TSO

Opleidingen in Beauty

Volg professionele beauty-opleidingen van de allerbeste docenten. Doe onmisbare skills op in make-up, massage, gelaatsverzorging, nagelstyling, kapsels knippen en zo veel meer! Ontdek ons uitgebreid aanbod en schrijf je snel in.

videoRelatedCourses

Nagelstyliste, Kapper, Massagetherapeut, Pedicure, Schoonheidsspecialist, Visagie (Allround) - MUA, Voetreflexoloog Basis

Coachingopleidingen

Schrijf je in voor fenomenale, praktijkgerichte én deskundige coachingopleidingen!
Ga voor Life Coach, Kindercoach, Bedrijfscoach, Sportcoach, Relatiecoach, en zo veel meer! Word specialist en start je boeiende carrière!

videoRelatedCourses

Sportcoach, Immocoach (Allround), Bedrijfscoach, Kindercoach, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Relatiecoach

Opleidingen in Voeding

Ben jij ook zo gepassioneerd in gezonde voeding? Maak er dan je carrière van met de opleidingen Voedingsconsulent, dieetkok, afslankingsconsulent, kindervoeding, herborist, sap- en ontgiftingskuren, en vele andere! Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!

videoRelatedCourses

Afslankingsconsulent, Voedingsdeskundige Allround, Dieetkok, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Kok - Restauranthouder, Kindervoedingsadviseur

Thuiscursus Sportvoeding

Wil jij sporters begeleiden naar een gezonder eetpatroon met gepersonaliseerde en gevarieerde maaltijdschema's en efficiënte tips en tricks? Dan bevat de cursus Sportvoedingsadviseur alle kennis die jij nodig hebt om sportprestaties te verbeteren, spiermassa te behouden en te stimuleren en je sporter de energie te geven om de uithouding te bevorderen.

videoRelatedCourses

Sport Motivatiecoach Allround, Sportmasseur, Sportcoach, Sportmanager, Sportvoedingsadviseur

Thuiscursus Sketchup 3D

Wil je professioneel huizen leren tekenen en ontwerpen met het programma Sketchup 3D?  Ruimtes op schaal creëren, aankleden en het interieur vormgeven om je klanten een afgewerkt en realistisch resultaat te laten zien? Dan is deze cursus een must voor jou!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist (Homestaging), Interieurstylist Basis, Interieurstylist (Gevorderden), SketchUp 3D, Vastgoedinkoper, Vastgoedcoach

Thuiscursus Kok

Wil je alles leren over koken, de ingrediënten, de benodigdheden en de recepten om heerlijke gerechten te maken? Is het je droom om je eigen restaurant openen? Leer dan stap voor stap hoe jij als kok kan starten en je eigen zaak start.

videoRelatedCourses

Voedingsdeskundige Allround, Bakker, Dieetkok, Frituuruitbater, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Slager, Taarten Maken, Kok - Restauranthouder

Thuiscursus Muziekproducer

Wil je leren hoe je zelf muziek kan maken, professionele opnames kan verwezenlijken en welke programma's en instellingen je gebruikt om analoog of digitaal te mixen? Dan is de cursus muziekproducer jouw nieuwe bron van kennis om je muziektalent verder te ontwikkelen!

videoRelatedCourses

Muziekproducer Basis, Piano, Zang

Thuiscursus Vastgoedstylist (Homestaging)

Wil je weten hoe je leegstaande huizen en appartementen op een gezellige en goedkope manier aankleedt zodat potentiële kopers zich een beter beeld kunnen vormen van de ruimte en de indeling? Dan volg je gewoon de cursus Vastgoedstyling!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Interieurstylist Allround, Vastgoedstylist (Homestaging), Interieurstylist Basis, Interieurstylist (Gevorderden), Vastgoedinkoper, Vastgoedcoach

Thuiscursus Kinderpsychologie

Werk je met kinderen en wil je meer leren over kinderpsychologie om een kind beter te begrijpen, te begeleiden en te helpen? Ontdek dan in de cursus hoe het gedrag, de motivatie en het brein van kinderen in elkaar zit, waar je op moet letten en hoe jij de nodige ondersteuning kan bieden.

videoRelatedCourses

Kinderverzorging (Allround), Kinderbegeleiding (Allround), Kindercoach, Psychologie van het Kind, Klinische Psychologie, Praktische Psychologie, Kindervoedingsadviseur

Thuiscursus Criminologie

Heb je een passie voor criminologie en de wetenschap achter het oplossen van misdaden? Dan barst deze cursus van de informatie omtrent speurwerk, het onderzoek van een plaats delict, het verwerken van de bewijsmaterialen en de juridische invalshoek. 

videoRelatedCourses

Criminologie, Juridisch Medewerker, Klinische Psychologie

Thuiscursus Paardenverzorging

Ben je een echte paardenliefhebber en wil je alles te weten komen over de verzorging, de voeding en de noden van paarden? Dan is deze cursus perfect voor jou! Alles wat je moet weten over jouw paard, vind je hierin terug, zodat jij het naast jouw dosis liefde, ook de nodige verzorging kan bieden.

videoRelatedCourses

Hondentrainer, Hondencoach, Hondentrimmer, Kattentrimmer, Kattenverzorger, Paardenfokker, Paardenverzorging

Thuiscursus Boekhouden

Wil je alles leren over boekhouden zodat je aan de slag kan in een boekhoudkantoor, of wil je je eigen boekhouding van je zaak in orde brengen? Dan bevatten onze cursussen Boekhouding alle nodige informatie en kennis, stap voor stap duidelijk en efficiënt uitgelegd zodat je direct aan de slag kan.

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Boekhouden (Allround), Boekhouden Basis, Boekhouden Gevorderden, Boekhoudkantoor (Medewerker)

Opleidingen in Grafische Vormgeving

Wil jij creatief aan de slag met je computer om designs te maken voor flyers, posters of reclame? Wil je professioneel foto's leren bewerken in Photoshop, zelf websites leren bouwen of deskundig video's monteren? Dan hebben wij de opleiding die jij zoekt!

videoRelatedCourses

Front End Developer (ICT), Dreamweaver, Grafisch Vormgever, Illustrator, InDesign, Lightroom, Ontwerpen voor niet-ontwerpers, Photoshop, SketchUp 3D, Beeldbewerking & Videomontage, Webdesigner HTML5 CSS3

Thuiscursus Basis Beleggen

Wil je meer kennis opdoen over slim beleggen, advies krijgen van een echte expert en jezelf verdiepen in de vele mogelijkheiden en beste opties voor jou? Schrijf je dan in voor de opleiding Basis Beleggen en ontdek een schat aan belangrijke informatie.

videoRelatedCourses

Beleggen Basis, Economie Basis, Financieel Manager, Vastgoedinkoper

Thuiscursus SEO Specialist

Wil je het online bereik van je bedrijf en je producten vergroten? Een betere positie in de zoekresultaten van Google verkrijgen zonder dat het je iets kost? Volg dan de cursus SEO en ontdek met welke kleine aanpassingen jij grote resultaten boekt.

videoRelatedCourses

Digitale Marketing - Allround, E-Marketing, Mobile Marketing, SEO - Scoren in Google, Social Media Marketing, Sportmarketing

Thuiscursus Toerisme en Recreatiemanagement

Wil je aan de slag in de toeristische sector? Heb je meer informatie nodig over de verschillende aspecten, de voorwaarden en het zelf organiseren van reizen? Kom dan alles te weten in deze heldere cursus Toerisme- en Recreatiemanagement!

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Hotelmanager, B&B-Uitbater, Reisagent, Reisleider, Toerisme- en Recreatiemanagement

Thuiscursus Marketing

Ontdek hoe jij meer winst kan maken voor je bedrijf door je producten slim te promoten, gerichte marktanalyses door te voeren en doelgerichte en efficiënte marketingstrategieën toe te passen!

videoRelatedCourses

Digitale Marketing - Allround, E-Marketing, Marketing, Mobile Marketing, Social Media Marketing, Sportmarketing

Thuiscursus Communicatieverantwoordelijke

Ben je zowel verbaal als schriftelijk heel sterk? Wil je jezelf speciliseren in interne en externe bedrijfscommunicatie, een huisstijl creëren en nauw samenwerken met verschillende afdelingen binnen een bedrijf? Dan is de cursus communicatieverantwoordelijke iets voor jou!

videoRelatedCourses

Communicatieverantwoordelijke, Duits Zakelijke Communicatie, Engels -Zakelijke Communicatie, Frans - Zakelijke Communicatie, Gesprekstechnieken, Spaans (Zakelijke Communicatie), Nederlands Zakelijk

Thuiscursus Schoonheidsspecialiste

Ben je gepassioneerd door alles wat met beauty te maken heeft en wil je hier dolgraag je beroep van maken? Leer dan alles over gelaatsverzorging, manicure en pedicure, lichaamsmassage en -ontharing en word beauty-expert!

videoRelatedCourses

Beauty Consultant (Allround), Gelnagels, Kapper, Natuurlijke Cosmetica, Schoonheidsspecialist, Visagie (Allround) - MUA

Thuiscursus Burn-out Coach

Ben je geïnteresseerd om je praktijk uit te breiden met een begeleiding tegen burn-out of werkmoeheid, of wil je graag als freelancer aan de slag in meerdere bedrijven? Wil je mensen individueel coachen naar een gelukkiger werkleven? Ontdek dan alle kennis die je nodig hebt in deze cursus!

videoRelatedCourses

Burn-outcoach, Life Coach Basis, Life Coach (Gevorderden), Mindfulness, Jobcoach

Thuiscursus Vastgoedinkoper

Heb jij een oog voor vastgoed en kan jij potentieel zien in te renoveren panden? Zie jij de veranderingen zich zo voor je ogen ontwikkelen? En heb jij een haalbaar eindresultaat in gedachten voor het vernieuwproject? Dan is een carrière als vastgoedinkoper helemaal voor jou weggeschreven!

videoRelatedCourses

Vastgoedbediende, Vastgoedstylist (Homestaging), SketchUp 3D, Vastgoedinkoper, Vastgoedcoach

Thuiscursus Tekenen en Schetsen

Wil je graag professioneel leren tekenen en de beste technieken leren om 3D objecten, portretten, of gebouwen op papier te realiseren? Of wil je nieuwe schetstechnieken leren om schetsboeken te vullen en je eigen stempel te drukken op je creativiteit? Dan is een thuiscursus Tekenen en Schetsen helemaal jouw ding!

videoRelatedCourses

Kindertekeningen Analyseren, Photoshop, SketchUp 3D, Tekenen en Schetsen

Thuisstudie Visagie

Ben je verzot op make-up en experimenteer je dagelijks, maar wil je graag de juiste technieken leren om efficiënt een prachtige smokey-eye te creëren, je model of jezelf een glowy look te geven en een echte pro in visagie te worden? Schrijf je dan snel in voor de thuisstudie Visagie en word een echte make-up artist!

videoRelatedCourses

Herborist, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Geneeswijzen, Visagie (Allround) - MUA

Thuisstudie Creatief Schrijven

Leer hoe je start met een verhaal te schrijven, welke boeiende elementen je nodig hebt om de lezer blijvend te vermaken, en hoe je creatief kan omspringen met woorden en tekst. Wat doe ik met een writer's block, en welke stijl typeert mij? Je ontdekt het allemaal in de cursus Creatief Schrijven.

videoRelatedCourses

Creatief Ontwerpen, Creatief Schrijven, Creatieve Therapie, Roman schrijver, Scenarioschrijver

Thuisstudie Accountmanager

Wil je 1 op 1 contact met grote klanten verzorgen en de aanspreekpersoon zijn binnen de zaak voor grote bestellingen of projecten? Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en uitstekende time management en people skills? Dan is deze toekomstige job helemaal jouw ding om hoger op de ladder te klimmen!

videoRelatedCourses

Accountmanager, Businessmanager - Allround, Office Manager (Allround), Management Basis, Crisismanager, Eventmanager, Financieel Manager, HR-Manager, PR-Manager, Productmanager, Projectmanager, Sportmanager, Management (Strategisch), Time Management

Thuisstudie Babymassage

Ook een massage voor de allerkleinsten kan heel doeltreffend en heilzaam zijn. Baby's zijn immers nog in volle ontwikkeling en nemen alle prikkels als stimulans tot zich op. Een massage zorgt er dan ook voor dat er naast deze stimulans ook een band gecreëerd wordt tussen de baby en de persoon die masseert. Ideaal voor nieuwe ouders, of als extra dienstverlening in je praktijk.

videoRelatedCourses

Massagetherapeut, Babymassage, Kinderzorg (Basis), Schoonheidsspecialist, Sportmasseur, Stoelmassage

Thuisstudie Energetisch Therapeut

Energie zit in elk van ons. Wanneer die verstoort is door stress, langdurige ziekte, zorgen, etc. is ons lichaam uit balans. Een Energetisch Therapeut herstelt dat evenwicht zodat we ons weer fit, herboren en krachtig voelen. Een waardevolle skill die voor jouw carrière in de wellness zeker van pas komt!

videoRelatedCourses

Aromatherapeut, Bachbloesemtherapeut, Energetisch Therapeut, Voetreflexoloog (Gevorderden), Voetreflexoloog Basis

Thuiscursus Budgetcoach

Verstandig kunnen omgaan met budgetten is een belangrijke vaardigheid, zowel in het alledaagse leven, alsook professioneel. In de cursus Budgetcoach krijg je alle technieken mee om mensen professioneel te leren om te gaan met een budget, een plan op te stellen en richtlijnen te geven zodat de coaching op lange termijn een succes blijft. Een boeiende én nuttige job!

videoRelatedCourses

Boekhouden (Allround), Boekhouden Basis, Boekhouden Gevorderden, Budgetcoach, Financieel Manager

videoRelatedCourses

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0