Hoe werken onze Virtual Classes?

Ben je op zoek naar dat interactieve groepsgevoel, maar wil je toch zelf bepalen waar je lessen volgt? Dan zijn onze Virtual Classes precies waarnaar jij op zoek bent!

Inhoudelijk zijn ze identitiek aan de groepslessen. Via de Virtuele Campus Zoom volg je interactief les samen met duizenden andere studenten. De app is gratis te installeren op je pc, tablet of mobiele telefoon. Speciaal opgeleide docenten met jarenlange ervaring staan aan het roer van onze Virtual Classes. Je communiceert gemakkelijk met elkaar en met je docent via de app.

Kortom: Onze Virtual Classes zijn voor wie geïnteresseerd is in het beste van twee werelden. Iets voor jou?

KIES JE VIRTUAL CLASS

De 8 stappen richting succes


Stap 1. Kies uit 350 opleidingen en maak een lijstje van alle opleidingen die je interesseren!


VIRTUAL CLASSESStap 2. Krijg persoonlijk advies van een expert en vind de opleiding die bij je past!


STUDIEADVIES


Stap 3. Download een proefles, krijg een eerste indruk en maak je keuze!


PROEFHOOFDSTUK


Stap 4. Schrijf je snel online in en download de Virtuele Campus Zoom!


INSCHRIJVEN


Stap 5. Vind het lesmateriaal, oefeningen en nog veel meer op jouw eCampus!


ECAMPUS


Stap 6. Krijg praktijkgericht les van ondernemers met jarenlange ervaring!


LES VOLGEN


Stap 7. Leg gratis je online examen af tijdens de laatste les van jouw opleiding!


EXAMEN


Stap 8. Start direct met je nieuwe carrière of schrijf je in voor een vervolgopleiding!


STARTEN

Het leukste aan de Virtual Classes is...


"Dat je interactief les volgt, maar toch je vrijheid blijft behouden. Zo heb je eigenlijk een maximaal contact met je medestudenten en de docent en dat overal ter wereld. Daarnaast is het erg gemakkelijk. In plaats van je te verplaatsen, zet je gewoon je computer aan en je bent ready to go. Altijd en overal. De Virtual Classes gaan met je mee!"Liever een groepsles volgen?

Kiezen voor onze groepslessen is kiezen voor een unieke leeromgeving met leuke klasgenoten en gemotiveerde docenten. Ze vinden plaats in bijna 20 verschillende steden, verspreid over Vlaanderen en Brussel. De dynamiek tussen de docent en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking.

KIES JE GROEPSLES

Liever een thuisstudie volgen?

Bij een thuisstudie studeer je volledig in je eigen tempo en op je eigen manier. Via eCampus krijg je een jaar lang individuele begeleiding van een docent en vijf jaar de tijd om je examen voor te bereiden. Met een thuisstudie kies je voor maximaal comfort. Je studeert waar en wanneer je wil, met ruimte voor werk, hobby's en gezin. Klinkt goed? Schrijf je dan snel in!

De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs. De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs.

KIES JE THUISSTUDIE

interestsCarouselHeader