Jouw voordelen als student aan De Gezondheidsschool

De Gezondheidsschool is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van wellness, massage en coaching. Wie bij ons les volgt geniet van heel wat voordelen.

Professionele opleidingen

Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Het professionele cursusmateriaal wordt samengesteld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren.

Gratis hoofdstukken

Je kan gratis hoofdstukken downloaden. Zo heb je steeds een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Onze cursussen worden regelmatig herschreven en geüpdated. Zo ben je zeker dat je op de hoogte bent van de laatste nieuwe technieken.

Professionele docenten

Al onze professionele docenten hebben bedrijfservaring. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers die hun strepen hebben verdiend. Zij geven je graag op een enthousiaste manier hun kennis door. Je kan hen alles vragen over de technieken, maar ook hoe je een eigen zaak opstart en hoe je je eigen klanten vindt. Het zijn vooral de docenten van ons team die het verschil maken met andere scholen!

Grootste cursusaanbod van de Benelux

De Gezondheidsschool heeft een uniek opleidingsaanbod met de hoogste slaagkansen en examengarantie. Wie aan onze school studeert is zeker van de kwaliteit.

De beste IT-infrastructuur en begeleiding

De Gezondheidsschool, onderdeel van De Ondernemersschool, begeleidt de studenten via de meest hoogtechnologische servers en IT-infrastructuur vanuit Nederland. Dag en nacht staan onze medewerkers daar klaar om je de perfecte studiebegeleiding te geven. Via razendsnelle internetverbindingen log je in op ons studentenplatform en krijg je van daaruit jouw persoonlijke begeleiding. Dankzij deze uitstekende infrastructuur hadden we de voorbije jaren geen enkele onderbreking of panne.

Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes uit de sector.

Gratis didactische video's

Op regelmatige basis maakt de school professionele didactische filmpjes die onze studenten kunnen gebruiken wanneer ze thuis de praktijk inoefenen. Zo ben je zeker dat je niets vergeet. Ook ex-studenten van de Gezondheidsschool kunnen de nieuwe didactische video's blijven raadplegen op de studentenpagina's.