Al onze docenten zijn professionele ondernemers

Onze school is een echte Ondernemersschool. Al onze docenten zijn degelijk opgeleide mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zij zullen je dan ook met hun jarenlange ervaring de échte praktijk aanleren die je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan binnen de sector.

Bovendien zullen ze je extra tips geven om te starten als zelfstandige, bijvoorbeeld over hoe je je eerste klanten zoekt of welke prijzen je kan aanrekenen. Dit maakt onze school zo uniek in de Benelux.

Tijdens jouw studie krijg je één jaar begeleiding van jouw docent via het online studentenplatform. Via deze weg kan je met al jouw vragen en opmerkingen bij hem of haar terecht. Is één jaar begeleiding voor jou niet genoeg? Dan kan je deze voor €99 zonder problemen verlengen.

medewerker

Permanente opvolging

Regelmatig laten we onze docenten en cursussen screenen door een extern auditbureau. Zo kunnen we de hoge kwaliteit van onze cursussen en lesgevers steeds behouden en verzekeren! Onze docenten zijn steeds enthousiast om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject.

Directe feedback

Op vaste tijdstippen laten we onze docenten en cursussen screenen door een extern auditbureau. Zo kunnen we de hoge kwaliteit steeds behouden en verzekeren. Onze docenten zijn erg gemotiveerd om een kwaliteitsvolle cursus af te leveren en elke student persoonlijk en professioneel te begeleiden tijdens zijn of haar studietraject! We hechten dan ook veel belang aan de feedback die studenten geven over hun lesgever.