Wie zijn we

Wat is De Gezondheidsschool?

De Gezondheidsschool, onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

Bij ons leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van gezondheid, wellness, massage en coaching. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van het vak aanleren!

Gespecialiseerd en professioneel opleidingsaanbod!

Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw carrière in de wereld van Gezondheid, Massage en Coaching een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Missie

Gezondheid is uiterst belangrijk. Daarom voorzien we als erkende onderwijsinstelling elke dag met veel bekwaamheid een harmonie tussen kwaliteitsvolle oplossingen en veelzijdige kennis en praktijk, waarmee je zelfstandig en voor iedereen een gezonde, pure en energieke toekomst creëert en het welzijn bevordert.

Visie

De Gezondheidsschool innoveert elke dag om je de beste, hoogtechnologische en recentste training- en opleidingsprogramma’s aan te bieden, aangevuld met de creativiteit van de beste coaches uit het werkveld. Zo ben je in no-time volledig klaar om voor iedereen een gezonde toekomst te creëren.

Ontstaan van Centrum voor Afstandsonderwijs

Het begon allemaal...

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen op afstand, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag de dag.

Dit vertaalt zich verder naar meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten wereldwijd.

We zijn geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving.

Centrum voor Afstandsonderwijs is zo momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Op die manier maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en een betere toekomst voor iedereen mogelijk!

Belenus Group

Centrum voor Afstandsonderwijs is onderdeel van de Belenus Group, een internationale onderwijsgroep actief in meer dan 10 landen.
 
Share This Article If You Liked It :)